021-91014197 call

قطع استفاده از CDN و دیگر مزایای اَبر دِراک

ممکن است در روند استفاده از اَبر دِراک، مایل باشید وب‌سایت خود را متوقف نمایید، CDN را قطع کنید و یا از خدمات و مزایای اَبر دِراک استفاده نکنید. در این مقاله، روندهای مربوط به این کار را مطالعه کنید.

غیرفعال‌سازی CDN

این کار از طریق بخش دید کلی و یا منوی کناری پنل کاربری قابل انجام است. با توقف وب‌سایت، سرویس CDN شما موقتا غیرفعال می‌گردد. در این حالت وب‌سایت شما فقط از سرویس DNS اَبر دِراک استفاده می‌کند.

شما هرزمان می‌توانید وب‌سایت خود را ازسرگیری کنید تا دوباره از مزایای CDN بهره‌مند شوید.

غیرفعال‌سازی وب‌سایت

پیش از تصمیم به غیرفعال‌سازی وب‌سایت توجه کنید که بسیاری از مشکلاتی که ممکن است با آن روبرو شده باشید، توسط مستندات آموزشی اَبر دِراک قابل رفع می‌باشند. همچنین تیم پشتبانی برای راهنمایی و رفع مشکلات، دردسترس می‌باشد.

برای غیرفعال‌سازی، روند زیر را انجام دهید.

  1. بهتر است ابتدا وب‌سایت خود را در پنل کاربری متوقف کنید.
  1. NSهای اَبر دِراک را از سیستم ثبت دامنه‌ی خود حذف کرده و آن را به مقادیر مورد نظر خود تغییر دهید (ممکن است این مقادیر، مقادیر دریافتی از شرکت هاستینگ باشد) روند انجام این کار را می‌توانید از مقاله‌ی تغییر Nameserverهای اصلی در سیستم‌های ثبت دامنه مطالعه کنید.
  1. مدتی صبر کنید تا تغییر NSها اعمال شود. این مدت زمان بسته به سیستم ثبت دامنه‌ی شما متفاوت است و ممکن است تا ۴۸ ساعت به طول انجامد. می‌توانید اعمال این تغییرات را از طریق وب‌سایت whatsmydns.net بررسی کنید.

پس از اعمال این تغییر، وب‌سایت شما در اَبر دِراک غیرفعال شده و بسته به تنظیمات اعلان شما، ایمیل و پیامک حاوی این اعلان را دریافت خواهید کرد.

حذف وب‌سایت

قبل از حذف وب‌سایت لازم است تنظیماتی را اعمال کنید، در صورت انجام ندادن این تنظیمات، وب‌سایت شما با حذف، از دسترس کاربرانتان خارج می‌شود و اَبر دِراک در قبال وب‌سایت‌هایی که از سیستم حذف شده‌اند، هیچ‌گونه مسئولیتی ندارد.

  1. بهتر است ابتدا وب‌سایت خود را در پنل کاربری متوقف کنید تا استفاده از CDN شما متوقف و قطع شود.
  1. لازم است وب‌سایت خود را در اَبر دِراک با تغییر NSها، غیرفعال کنید و منتظر اعلان آن باشید.
  1. اکنون می‌توانید وب‌سایت خود را از قسمت دیدکلی حذف نمایید. توجه داشته باشید تمامی آمار و تاریخچه‌ی وب‌سایت حذف شده، از بین می‌رود و این کار قابل بازگشت نیست. همچنین اَبر دِراک برروی وب‌سایت‌هایی که در این سیستم غیرفعال باشند، هیچ‌گونه تاثیری ندارد؛ این موضوع ممکن است به تصمیم‌گیری شما در خصوص حذف وب‌سایت کمک کند.
Tutorial